5 vragen aan Manager Inkoop & Logistiek Jordi

Lievelingseten: Ik vind veel lekker, maar verse groenten zijn een must!
Favoriete reisbestemming: Griekenland
Kantoordrankje: Koud water

  • Capelle aan den IJssel
  • Een Baas sinds december 2013
  • Manager Inkoop & Logistiek

1. 6 jaar Baas
6 jaar geleden ben ik bij Baas gestart als Trainee. Een stap waar ik nog steeds blij mee ben. Ik heb de kans gegrepen om mijzelf én de organisatie te ontwikkelen op het gebied van logistiek en nu ook inkoop. Na mijn tijd als Trainee en Proces Implementatieleider, kreeg ik de kans om mijn leidinggevende en managementkwaliteiten in praktijk te brengen en verder te ontwikkelen. Eerst als Teamleider Logistiek en sinds een half jaar als Manager Inkoop en Logistiek. Waarom ik het na 6 jaar nog steeds zo naar mijn zin heb binnen Baas? Omdat als je een duidelijk doel hebt en lef toont, je de ruimte krijgt om mooie stappen te maken! Er kan hier heel veel, als je zelf de stap maar zet.

2. Waar word je blij van in je werk?
Op het gebied van Inkoop liggen er een paar mooie uitdagingen en gaan we een aantal stevige verbeterslagen maken. Daarom gaan we ons team met 2 nieuwe collega’s uitbreiden. Samen kunnen we dan het inkoopbeleid verder ontwikkelen en de organisatie op inkoopgebied optimaal ondersteunen. Bij de afdeling Logistiek hebben we al een aantal mooie stappen gemaakt en kunnen we onze vakmensen optimaal ondersteunen en ontzorgen, zodat zij buiten dát kunnen doen waar Baas goed in is!

3. Waarom ben jij een Baas?
Ik heb lef, ben spontaan, prestatie- en resultaatgericht, analytisch sterk en probleemoplossend ingesteld. Dat past heel goed bij het Baas DNA. Ook onze sportieve en sociale karakters passen goed bij elkaar. Baas organiseert veel leuke en sportieve dingen. Samen met een collega organiseer ik de jaarlijkse wintersportreis en ik heb met het Baas team deelgenomen aan meerdere Roparuns.

Samen met een collega organiseer ik de jaarlijkse wintersportreis en ik heb met het Baas team deelgenomen aan meerdere Roparuns.

4. Wat doe jij in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd sport ik veel: tennis, fitness, (8) triathlons. Ik neem graag deel aan sportevenementen, zeker als ik dat kan combineren met het steunen van een goed doel, zoals de Roparun of de Run for Kika. Verder ben ik een levensgenieter, ga ik graag op vakantie (stedentrips, wintersport en mijn favoriete bestemming Griekenland) en vind ik het leuk om op zijn tijd met vrienden de stad in te gaan voor een drankje en een hapje.

Vraag van Marcel, Uitvoerder: Kijk je wel eens, op je rug in het gras liggend, naar de voorbijdrijvende wolken? Of heb je een andere manier om te genieten van mooie kleine dingen?
Ik geniet erg van de kleine dingen. Zo haal ik tijdens het werk veel voldoening uit onze teamprestaties. In mijn vrije tijd geniet ik van de sportprestaties die ik kan leveren. Bijvoorbeeld op een mooie zomerse dag, waarbij ik kan samenzijn met vrienden en kan afsluiten met een hapje en een drankje.

Wat wil je weten van de collega die volgende maand in deze rubriek zit?
Wat is het beste advies wat je bij Baas B.V. gekregen hebt?

Powered by Emply