Uitvoerder bij Baas

Als uitvoerder bij Baas heb jij alle technische touwtjes in handen. Of je nu de dagelijkse werkzaamheden plant, de ploegen buiten aanstuurt of de kosten en opbrengsten van je projecten in de gaten houdt. De werkvoorbereiders zijn hierbij jouw rechter- én linkerhand. Je signaleert meer- en minderwerk en bent goed op de hoogte van de contracteisen en ontwikkelingen van jouw projecten. Als uitvoerder sta je sterk in je schoenen en coach en motiveer je je ploegen waar nodig. Hierbij volg je ons beleid in het kader van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en welzijn, en zorg je voor de juiste afronding van jouw projecten, uiteraard op tijd én binnen het afgesproken budget.

De voordelen van een Baas zijn

  • Goede arbeidsvoorwaarden (cao Metaal en Techniek), zoals het Baas Studiefonds en wel 38 vakantiedagen.  
  • Doorleren? Met onze eigen Baas Engineering Academy ligt er een hele wereld vol met vakgerichte en erkende opleidingen voor je open, van mbo- tot hbo-niveau.  
  • Baas is een open en informele organisatie en stimuleert verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent zelf een Baas!
"Bij Baas gaat het om jou als persoon en je ontwikkelmogelijkheden. Daar ben ik een goed voorbeeld van: ik ben gestart als werkvoorbereider en snel doorgegroeid naar uitvoerder"
Mike Reinacher
Uitvoerder

Bekijk de vacatures