Traineeship

Bouw aan een mooie start van jouw carrière en werk aan de allermooiste projecten.

Als trainee bij Baas word je opgeleid en begeleid naar sleutelposities die aansluiten op jouw interesses. Aan ruimte geen gebrek, wij geven je alle ruimte om je ambities te verwezenlijken en te werken aan de mooiste projecten. Jouw ontwikkeling staat in het teken van het verdiepen en verbreden van jouw vakinhoudelijke kennis en persoonlijke vaardigheden. Ook na afloop van het traject kun je je nog volop blijven ontwikkelen. We zorgen dat jij een echte Baas wordt.

Het traineetraject
Het traineetraject duurt 2 jaar. Samen met jouw leidinggevende stel je in deze periode ontwikkeldoelstellingen op en stippel je de route uit naar je uiteindelijke functie. Je gaat direct zelfstandig aan de slag in een functie met bijbehorende verantwoordelijkheden. Gaandeweg zal je steeds meer oplossingen zelfstandig aandragen en implementeren. Afhankelijk van persoonlijke ontwikkeling, achtergrond, behoeftes en capaciteit bewandelt elke trainee zijn eigen weg.  Elke 2 weken komen al onze trainees uit het land samen. Je volgt een individueel traject, maar staat dus zeker niet alleen. Door het traineetraject doe je in relatief korte tijd een hoop kennis op over Baas, de branche en het werk buiten.

Met de mede-trainees van Baas volg je verschillende cursussen, zoals projectmanagement, contractmanagement, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Onze trainees voeren diverse (advies)opdrachten uit op strategisch en tactisch niveau, gericht op procesoptimalisatie.

"Het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening en de (persoonlijke) ontwikkeling van onze medewerkers zijn twee belangrijke speerpunten."
Dorien Wolff
HR-Adviseur

Over Baas

Baas staat onvoorwaardelijk voor een veilig bedrijfsklimaat én werkomgeving. Wij werken veilig of we werken niet. We staan voor de kwaliteit van ons vak. We ontwikkelen en leren continu en zijn bij de tijd. Iedereen mag er zijn en wij staan voor elkaar klaar, zodat we het samen goed hebben en beter worden; samenwerken en samen werken. Wij zijn oprecht in wat we wel en niet kunnen doen, vertellen een eerlijk verhaal en staan voor wat we zeggen. We zijn vooruitstrevend binnen onze markt en geven hiervoor onze mensen de ruimte. Wij hebben lef.

Ben jij een Baas?

Je hebt een HBO of WO diploma in een technische of economische/bedrijfskundige richting en maximaal 3 jaar werkervaring. Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent representatief. Je hebt lef en bent ambitieus. Je past prima in een no-nonsens cultuur en hebt een hands-on mentaliteit. Herken jij jezelf? Solliciteer dan snel als trainee en word een Baas.

Onze nieuwste vacatures

Powered by Emply