Engineer bij Baas

Klaar om aan de slag te gaan met de meest innovatieve projecten en de nieuwste technieken? Als engineer bij Baas werk je aan hoogwaardige ontwerpen en maak je kostenramingen voor technisch en financieel draagvlak bij de betrokken uitvoerders en projectleiders. Ook maak je netberekeningen en tracéstudies en kun je een goede inschatting maken van de mogelijke omgevingsfactoren. Als engineer kun jij als geen ander creatief denken en zo tot de beste oplossingen komen als je obstakels tegenkomt binnen het tracé. Ook vraag je vergunningen aan bij de stakeholders en controleer je deze. Daarnaast heb je een adviserende rol bij calculaties en bestekanalyses.

De voordelen van een Baas zijn

  • Goede arbeidsvoorwaarden (cao Metaal en Techniek), zoals het Baas Studiefonds en wel 38 vakantiedagen.  
  • Doorleren? Met onze eigen Baas Engineering Academy ligt er een hele wereld vol met vakgerichte en erkende opleidingen voor je open, van mbo- tot hbo-niveau.  
  • Baas is een open en informele organisatie en stimuleert verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent zelf een Baas!
"Ik ben nog elke dag heel veel aan het bijleren. Oplossing bedenken vinden we prachtig om te doen als engineer. Dat is echt een mooi onderdeel van het vak"
Nicky de Gouw
Engineer

Bekijk de vacatures