StageBaas

Als student kan je hier alles vinden over de stages die we bij Baas hebben. Of je nu een mbo, hbo of wo student bent, bij Baas is er voor ieder wat wils.

Binnen Baas zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen én je krijgt ook daadwerkelijk de ruimte om het verschil te maken. Baas is namelijk een organisatie die open staat voor vernieuwing en we geloven sterk in de meerwaarde van de frisse blik die de volgende generatie heeft. Als stagiair ben jij bij ons dan ook een echte Baas en mag je altijd met ideeën komen en je mening geven. 

Benieuwd welke stageplekken wij hebben? Lees dan snel verder!

Soorten stages

Bij Baas bieden we verschillende soorten stages aan. Hierbij kun je denken aan een snuffelstage, meewerkstage of afstudeerstage. Vaak hebben wij op de volgende afdelingen stages: werkvoorbereiding, engineering, HR, ICT, Marketing & Communicatie, logistiek, rechten en finance. 

Afhankelijk van je opleiding en wensen bepaal je samen met jouw praktijkbegeleider hoe je stage eruit gaat zien. Tijdens je stage word je begeleid door een ervaren collega die je de kneepjes van het vak gaat leren.  

Ik krijg veel ruimte om eigen invulling te geven aan mijn werkzaamheden en opdrachten én er wordt daadwerkelijk iets gedaan met ideeën die ik aandraag
Laura Baas
Oud stagiaire afdeling HR

Stagevergoeding

Als echte Baas ontvang je een vergoeding voor je harde werken en inzet tijdens je stage. Op het moment dat je niet beschikt over een OV-chipkaart, krijg je van ons een reiskostenvergoeding. Onderstaand is een overzicht te vinden van de stagevergoedingen per opleidingsniveau:

Mbo meewerkstage
- € 350,- per maand op basis van 40-urige werkweek in het 3e leerjaar
- € 400,- per maand op basis van 40-urige werkweek in het 4e leerjaar

Hbo meewerkstage
- € 500,- per maand op basis van 40-urige werkweek

Hbo afstudeerstage
- € 450,- per maand op basis van 40-urige werkweek

Ben jij een Baas?

Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij ons? Word ook een Baas en solliciteer! Kijk voor de actuele vacatures onderaan deze pagina. Zit jouw stagevacature er niet tussen of heb je een vraag over één van onze mooie stageplekken? Neem dan contact met ons op. Onze recruiter Danique vertelt je graag meer over de stagemogelijkheden binnen Baas. Je kunt ons bellen via 06-51353255, maar ook een WhatsAppje sturen. 

Binnen Baas krijg je opdrachten waar het bedrijf daadwerkelijk iets aan heeft en je krijgt de juiste begeleiding als je hulp of dergelijke nodig hebt
Tim Kanters
Oud stagiair afdeling Marketing & Communicatie

Openstaande stages