StageBaas

Als student kan je hier alles vinden over de stages die binnen Baas worden aangeboden. Of je nu een MBO, HBO of WO student bent, bij Baas is er voor ieder wat wils.

Als student kan je hier alles vinden over de stages die binnen Baas worden aangeboden. Of je nu een MBO, HBO of WO student bent, bij Baas is er voor ieder wat wils. Binnen Baas zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen én je krijgt ook daadwerkelijk de ruimte om het verschil te maken. Hierin wordt eigen initiatief gestimuleerd. Baas is een organisatie die open staat voor vernieuwing en gelooft sterk in de meerwaarde die de volgende generatie heeft met hun frisse blik. Als stagiair ben je binnen onze organisatie ook een echte Baas. Benieuwd hoe het profiel van een Baas er in de basis uit ziet én of je aan deze eigenschappen voldoet? Lees dan snel verder!

Soorten stages

Binnen Baas worden er verschillende soorten stages aangeboden. Hierbij kan je denken aan een snuffelstage, meewerkstage of afstudeerstage. Doorgaans hebben wij stages beschikbaar op de volgende gebieden: werkvoorbereiding, middenkaderfunctionaris infra, engineering, logistiek, (civiele/elektro) techniek, HR, marketing & communicatie, integrale veiligheid, controlling, rechten en ICT. Afhankelijk van je opleidingsachtergrond en behoeftes geef je samen met de praktijkbegeleider invulling aan je eigen stagetraject. Tijdens je stage word je begeleid door een vakvolwassen collega die je de kneepjes van het vak leert.

Ik krijg veel ruimte om eigen invulling te geven aan mijn werkzaamheden en opdrachten én er wordt daadwerkelijk iets gedaan met ideeën die jij aandraagt
Laura Baas
Oud stagiaire afdeling HR

Stagevergoeding

Als echte Baas ontvang je een vergoeding voor je harde werken en inzet tijdens je stage. Op het moment dat je niet beschikt over een OV-chipkaart, krijg je van ons een reiskostenvergoeding. Onderstaand is een overzicht te vinden van de stagevergoedingen per opleidingsniveau:

MBO meewerkstage
- 3e leerjaar € 350,- per maand op basis van 40-urige werkweek
- 4e leerjaar € 400,- per maand op basis van 40-urige werkweek

HBO meewerkstage
- € 500,- per maand op basis van 40-urige werkweek

HBO afstudeerstage
- € 450,- per maand op basis van 40-urige werkweek

Ben jij een Baas?

De eigenschappen waar een Baas in de basis over beschikt:

  • Ik werk veilig en netjes;
  • Ik ben menselijk en heb aandacht voor mijn collega’s;
  • Ik ben een enthousiaste aanpakker die de samenwerking opzoekt met collega’s;
  • Ik bereid mijn werkzaamheden voor en ben een persoon die doet wat hij zegt;
  • Ik ben nieuwsgierig en wil graag meer kennis opdoen in mijn vakgebied;
  • Als een echte Baas neem ik regie over mijn eigen ontwikkeling;
  • Ik ben trots om een Baas te zijn en durf me uit te spreken.

Herken jij jezelf in bovenstaande eigenschappen? Word ook een Baas en solliciteer! Kijk voor de actuele vacatures onderaan deze pagina. Zit jouw stagevacature er niet tussen of heb je een vraag over een van onze mooie stageplekken? Neem dan contact op met het stagebureau van Baas. Onze HR-stagiair vertelt je graag meer over de stagemogelijkheden binnen Baas. Het stagebureau is bereikbaar op telefoonnummer 06-20041461 (zowel telefonisch als via Whatsapp).

Binnen Baas krijg je opdrachten waar het bedrijf daadwerkelijk iets aan heeft en je krijgt de juiste begeleiding als je hulp of dergelijke nodig hebt
Tim Kanters
Oud stagiair afdeling Marketing & Communicatie

Openstaande stages

Powered by Emply