Werkvoorbereider bij Baas

Samen met je team werken aan uitdagende projecten, waarbij vrijheid en plezier vooropstaan: dat is werken als werkvoorbereider bij Baas. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, begroting en ondersteuning van de projectuitvoering. Je vraagt onder meer vergunningen aan, bestelt het benodigde materiaal en materieel, schouwt projecten en verwerkt het meer- en minderwerk. Als werkvoorbereider heb je een organiserende en dynamische functie, waarbij je veel contact hebt met verschillende collega’s én klanten.

De voordelen van een Baas zijn

  • Goede arbeidsvoorwaarden (cao Metaal en Techniek), zoals het Baas Studiefonds en wel 38 vakantiedagen.  
  • Doorleren? Met onze eigen Baas Engineering Academy ligt er een hele wereld vol met vakgerichte en erkende opleidingen voor je open, van mbo- tot hbo-niveau.  
  • Baas is een open en informele organisatie en stimuleert verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent zelf een Baas!
"Ik ben als zzp'er binnengekomen en inmiddels in loondienst. Bij Baas kijken ze niet naar waar je vandaan komt, leeftijd maakt ook niet uit en je hoort er altijd bij."
Abdel Ibrahimi
Werkvoorbereider

Bekijk de vacatures