5 vragen aan projectadministrateur Annelies

1. Hoe ziet jouw gemiddelde werkweek eruit?
Iedere dag moet je iets anders opleveren. Dit maakt het werk erg afwisselend en dit vind ik ook het leukst aan mijn werk. Wel zijn er dingen die wekelijks moeten worden opgeleverd. Maandag, woensdag en donderdag ben ik te vinden op de vestiging in Breda en sinds kort op dinsdag in de vestiging in Rotterdam. Op vrijdag werk ik vaak in Oud Gastel. Het werken op verschillende locaties vind ik echt een verrijking. Ieder kantoor heeft zo zijn eigen sfeer en manier van doen. Dit spreekt mij erg aan.

2. Welke eigenschap heb je nodig voor het uitvoeren van jouw functie?
Dat is makkelijk; je moet accuraat zijn. Ik zit vol in de cijfers en dit moet tot op de cent nauwkeurig zijn.

3. Wat is de grootste uitdaging die je hebt als projectadministrateur?
Tijdsdruk is de grootste uitdaging als projectadministrateur. Je bent afhankelijk van andere mensen, dus het is belangrijk om deze mensen op zo’n manier te benaderen dat ze alles op tijd aanleveren zonder dat ze het gevoel hebben onder druk te staan. Dat is het sociale aspect van deze baan.

Tijdsdruk is de grootste uitdaging als projectadministrateur.

4. Met welke collega’s werk je het meest samen?
In Breda werk ik eigenlijk met bijna iedereen samen en heb ik met iedereen te maken. Van uitvoerders tot werkvoorbereiders. En natuurlijk met regiocontroller Bertus die ook op de projectadministratie zit. In Rotterdam werk ik voornamelijk samen met administratief medewerker Ruud.

5. Wat voor cultuur heeft Baas?
Een heel open cultuur. In mijn allereerste week mocht ik naar Capelle. Daar werd ik gelijk opgevangen door de directie. Hun kantoren staan altijd open. Ik vond het zo bijzonder dat je gelijk bij de directeuren naar binnen kon lopen. Dat heb ik in andere bedrijven nog niet meegemaakt. Tiemen is een echt mensen mens. Als hij in Breda is maakt hij altijd een praatje. Dat vind ik erg mooi.

Update jan. 2021: Annelies is op dit moment doorgegroeid naar de functie van Regiocontroller binnen Baas Infra Zuid.

Powered by Emply